Onze Mogelijkheden!

Overige Mogelijkheden...

Wordt nu PADI Enriched Air Diver!

De PADI Enriched Air Diver-cursus is de meest populaire specialty-duikcursus van PADI. Waarom? Omdat duiken met verrijkte lucht Nitrox je langere nultijden biedt, vooral bij herhalingsduiken. Als langer onder water blijven en een minder lang oppervlakte-interval je als muziek in de oren klinkt, twijfel dan niet en word Enriched Air Diver. Als je PADI (Junior) Open Water Diver bent van minimaal 12 jaar oud dan mag je deelnemen aan de Enriched Air Diver Specialty-cursus. De cursus kost € 125,-.

Wat ga je leren?

Je zult leren waarom je langere nultijden krijgt als je duikt met lucht met een hoger zuurstofpercentage en minder stikstof. Ook wordt er ingegaan op enkele aandachtspunten met betrekking tot apparatuur voor verrijkte lucht.
Tijdens een theoretische sessie ga je:

  • Meer te weten komen over omgaan met de blootstelling aan zuurstof.
  • Het analyseren van het zuurstofpercentage in je duikfles oefenen.
  • Je duikcomputer instellen voor duiken met verrijkte lucht.


 

Duikuitrusting

De meeste duikapparatuur en duikcomputers van tegenwoordig kunnen omgaan met verrijkte lucht, maar je PADI Instructeur zal je laten weten of jouw duikuitrusting voldoet aan de aanbevelingen van de fabrikant en plaatselijke vereisten. Echter, je duikflessen moeten voldoen aan de zuurstofrichtlijnen en mogen uitsluitend voor duiken met verrijkte lucht gebruikt worden. Je zult het gebruik van een zuurstofanalysator en speciale plakplaatjes voor op je fles oefenen. De instructeur zal je informeren over eventuele, andere apparatuur die je nodig hebt om met verrijkte lucht te duiken.

Ga van Start

Schrijf je in voor deze cursus via duikschool@duikschooloostvoorne.nl. Je krijgt dan Enriched Air Diver Online-pack om direct ermee van start te kunnen gaan. Dit pakket behandelt de volledige lesstof van de Enriched Air Diver-cursus en maakt het voor je mogelijk om in je eigen tempo middels een gebruiksvriendelijk, interactief programma te studeren. Je krijgt ook toegang tot de onlineversie van het Enriched Air Diver-handboek.
 
Wil je eerst meer informatie mail dan naar duikschool@duikschooloostvoorne.nl of bel 06-51067200 (met nummerherkenning aan).