Onze Mogelijkheden!

Overige Mogelijkheden...

Wordt nu een PADI Underwater Navigator!

Wees de duiker die door iedereen gevolgd wordt omdat jij weet waar je bent en waar je naar toe gaat. De PADI Underwater Navigator-cursus scherpt je observatievaardigheden aan en leert je om nog nauwkeuriger van je kompas onder water gebruik te maken. Als je van uitdagingen houdt die je echt wat opleveren, volg dan deze cursus en geniet van je vaardigheid om altijd je weg te kunnen vinden.

Als je een PADI (Junior) Open Water Diver bent van minimaal 10 jaar oud, dan mag je deelnemen aan de PADI Underwater Navigator Specialty-cursus.

Wat ga je leren?

Je gaat de kneepjes van het vak leren, waar onder het navigeren op basis van natuurlijke oriëntatiepunten en het navigeren aan de hand van kompaskoersen. Tijdens drie duiken zul je:

  • Methodes gaan oefenen om afstanden onder water in te schatten.
  • Navigeren op kompas waarbij je minstens vijf bochten maakt.
  • Een gezonken voorwerp of positie vanaf de oppervlakte “markeren” of weer terugvinden.
  • Een onderwaterkaart maken.

Mogelijk krijg je studiepunten voor de Underwater Navigator-cursus – laat je instructeur je hierover informeren.

Daarnaast levert de eerste duik van deze PADI Specialty Diver-cursus vrijstelling op als Adventure Dive van je Advanced Open Water Diver-cursus – vraag je instructeur hoe dit in zijn werk gaat.

Duikuitrusting

Naast je basisduikuitrusting heb je een kompas en een onderwaterleitje nodig. Je PADI Instructor beveelt je mogelijk nog andere uitrustingsstukken aan die je helpen je oriëntatie te behouden, zoals markeerboeien of lijnen en rielen.

Ga van Start

Schrijf je in voor deze cursus via duikschool@duikschooloostvoorne.nl. Je krijgt dan het PADI Underwater Navigator Crew-Pak met daarin je cursushandboek. Door voorafgaand aan de lessen de kennis op te doen ben je beter voorbereid op het verkennen van de onderwaterwereld.
 
Wil je eerst meer informatie mail dan naar duikschool@duikschooloostvoorne.nl of bel 06-51067200 (met nummerherkenning aan, dan kunnen wij je terugbellen als we weer boven water zijn!).