Onze Mogelijkheden!

Overige Mogelijkheden...

Wordt nu een PADI Drysuit Diver!

Als je minimaal 10 jaar oud bent en gebrevetteerd bent als PADI (Junior) Open Water Diver of hoger, dan mag je deelnemen aan de Dry Suit Diver-cursus.

Wat ga je leren?

Het eerste waar je achter gaat komen is welk type droogpak en wat voor bijbehorende onderkleding het best past bij jou en het type duiken dat je gaat maken. Vervolgens leer je hoe je je droogpak moet onderhouden. Tijdens twee buitenwaterduiken en één zwembadduik zal je:

  • Je droogpak met minimale ondersteuning leren aantrekken en uittrekken.
  • Je drijfvermogen onder controle leren houden terwijl je een droogpak draagt.
  • Duikveiligheidsprocedures passend bij het gebruik van een droogpak oefenen.

Daarnaast levert de eerste duik van deze PADI Specialty Diver-cursus ook vrijstelling op voor de desbetreffende Adventure Dive van je Advanced Open Water Diver-cursus – vraag je instructeur hoe dit in zijn werk gaat.

Duikuitrusting

Vanzelfsprekend heb je een droogpak nodig tezamen met je basisduikuitrusting. Je PADI Instructor of een medewerker van het plaatselijk duikcentrum zal je informeren over eventuele andere uitrustingsstukken die je nodig hebt om comfortabel met je droogpak te kunnen duiken. Huren van het droogpak behoort ook tot de mogelijkheden tijdens de cursus.

Ga van Start

Schrijf je in voor deze cursus via duikschool@duikschooloostvoorne.nl. Je krijgt dan het Drysuit Diver Crew-Pak met daarin je cursushandboek. Door voorafgaand aan de lessen de kennis op te doen ben je beter voorbereid op de sensatie van het verder verkennen van de onderwaterwereld.
 
Wil je eerst meer informatie mail dan naar duikschool@duikschooloostvoorne.nl of bel 06-51067200 (met nummerherkenning aan, dan kunnen wij je terugbellen als we weer boven water zijn!).